воскресенье, 31 октября 2021 г.

E-ITSPEA 9: IT juhtimine ja riskihaldus

Elon Musk on kaasaegse üks silmapaistvamaid ärijuht. Tema juhtimisstiili nimetatakse sageli loominguliseks juhtimiseks. Ja kuigi ärimeest süüdistatakse sageli kaootilisuses ja liigses spontaansuses, võib neid jooni pidada loomingulise juhtimise kõrvalmõjudeks.
Elon Musk oma kabinetis ei istu. Ta on alati seal, kus töö käib täies hoos.
Tema juhtimisstiili saab iseloomustada järgmise ärimehe väitega. "Ebaõnnestumine on võimalus. Kui te ei ebaõnnestu, siis te ei loo uuendusi."
Kuigi internetist võib Elon Muski kui juhi kohta leida palju mittemeelitavaid arvustusi, jõuavad tema ärid alati kõrgele, mis on näitaja.


Jeff Bezos - Amazon korporatsiooni tegevjuht. Ettevõtja ise kogus kuulsust väga sitke ja kompromissitu juhina. Mõnede teadete kohaselt palkas Bezos isegi personalitreeneri, kes aitaks tal oma töötajate tooni pehmendada ja emotsionaalset intensiivsust vähendada.
Ärimehena mõistab Bezos, et tema edu sõltub eelkõige oskusest leida kontakti teiste inimestega. Ja see ei puuduta ainult äripartnereid, aktsionäre ja kliente, kelle huvidega peaks iga ettevõte arvestama.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

E-ITSPEA 14: Andmeturveː tehnoloogia, koolitus ja reeglid

Me kõik oleme kuulnud pettustest ja sellest, et tänapäeval on see paljude inimeste jaoks tavaline sissetulekuvorm. Petturid ootavad meid ise...