воскресенье, 7 ноября 2021 г.

E-ITSPEA 10: Võrkude rikkusː vabast tarkvarast vaba kultuurini

 Mis puutub minusse, siis pärast artikli Hacker-HOWTO lugemist on mul endiselt ebamäärased tunded. Tehnilisest küljest on kõik hästi kirjeldatud, on häid nõuandeid, mida teha ja mis suunas liikuda, see kõik on suurepärane ja tundub, et artikli võiks valmis saada, kuid autor (Eric Steven Raymond) hakkas andma nõu, millist elustiili juhtida. Pärast seda vajusid kõik positiivsed mõtted tagaplaanile, kuna see, mida Eric meile minu jaoks soovitab, on väga keskpärane nõuanne ega tekita tilkagi huvi. Mulle tundub, et häkkimine on tihedamalt seotud ühe mineviku teemaga, õigemini professionaalsusega. Samuti ei meeldinud mulle väga mõned vastused küsimustele, või kui täpsem olla, siis need vastused, milles ta solvanguid kasutas. Usun, et pärast sellist esitlust artiklis pole see eriti kultuurne.

Kokkuvõtteks öelge, et see artikkel võiks olla palju parem, kui poleks näpunäiteid, kuidas elada. Räägime ju üldiselt professionaalsest arengust.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

E-ITSPEA 14: Andmeturveː tehnoloogia, koolitus ja reeglid

Me kõik oleme kuulnud pettustest ja sellest, et tänapäeval on see paljude inimeste jaoks tavaline sissetulekuvorm. Petturid ootavad meid ise...